• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Hurom H320N - ULTIMATIVE SLOWJUICER ANTRACIT GRÅ

Slowjuicer
Hurom H320N - ULTIMATIVE SLOWJUICER ANTRACIT GRÅ
Slowjuicer

Drømmer du om den ultimative slowjuicer til hele familien, der sparer dig for tid og samtidig presser juice i verdensklasse? Så er det nu, du skal slå øjne og øre op for Roll Royce juicemaskinen over dem alle, nemlig Hurom H320N, der vil gøre dit slowjuicer liv meget lettere.

Med Hurom H320N skal du ikke længere bruge tid på at skære og snitte dine råvarer, da den kværner hele frugter og grøntsager! Lad den passe sig selv og nyd en rolig stund inden dagen skydes i gang. Maskinen er let at rengøre. Skyl blot delene under vandhanen og brug den medfølgende børste til at rense sien, så er det hurtigt overstået. H320N har et lækkert design, lydsvag og yderst let at betjene.

Hurom H320N Hos High on Life er vi yderst begejstret for Hurom H320N, den ultimative slowjuicer eller Rolls Royce modellen. Kært barn har mange navne,

Læs mere

Vælg model
ELLER
4.599,00 kr.
Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Hurom H320N
Hos High on Life er vi yderst begejstret for Hurom H320N, den ultimative slowjuicer eller Rolls Royce modellen. Kært barn har mange navne, men det er ikke uden grund. Hurom H320N vil tage dit juice-game til nye højder og sparer dig ovenikøbet for en masse tid.

Hurom H320N er genial, da den kan kværne hele frugter og grøntsager. Du skal blot fylde maskinens 2 liters beholder med frugt og grønt, lukke låget og lade den passe sig selv. Super simpelt – som vi godt kan lide det. Det er ikke længere en nødvendighed at hjælpe maskinen på vej med tamperen, da den med lethed selv kan klare opgaven. Du kan i stedet bruge tiden på at smøre børnenes madpakker eller nyde et roligt øjeblik inden dagens strabadser. Efter et par minutter har du en lækker friskpresset juice. What’s not to like?

Den bliver ikke bedre
Hurom H320N er helt i top, når det gælder udbyttet af frugt og grønt, da maskinen har en effektivitet på op til 70%. Juicen er tillige lækker filtreret og perfekt til dig, som ikke ønsker frugtkød i din juice.

For hele familien
Hvad enten du er dig selv eller en stor familie, så er Hurom H320N ideel til dig. Det er ikke længere en kunstart at lave lækker juice uden pulp, men derimod legende let. Og når vi siger, at Hurom H320N er for hele familien, så mener vi det, for børnene kan sagtens være med i juicekøkkenet, uden du skal være urolig for at noget kan gå galt. Man kan f.eks. ikke starte maskinen, hvis ikke basen er korrekt monteret.

Verdens største producent
Hurom var faktisk den første slowjuicer, vi havde i vores sortiment. Det er nu over 10 år siden og vi er fortsat stor fan af Huroms produkter. Hurom er kendt for kvalitet og er verdens største producent af slowjuicere og yder ikke mindre end 10 års motorgaranti, der vidner om høj kvalitet. 

Nem rengøring
Hurom H320N er også let at rengøre og med hjælp fra rindende vand og den medfølgende børste, så er det hurtig og nemt at rengøre filteret, så du kan komme videre med dagens program. Pulpudgangen, der normalt kan være en smule bøvlet at rengøre, er ikke længere en udfordring. Hurom har nemlig begået det, vi vil betegne som en genistreg, for du kan åbne udgangen op, og med lethed få alle pulprester vasket væk.

Fakta om Hurom H320N
- Moderne og tidsløs design
- Fåes i fire farver: sort, antracit grå, grøn og hvid 
- BPA- fri materiale
- Kværner hele frugt og grøntsage
- Let at rengøre

Produktet indeholder
1 x Hurom H320N
1 x Filter med små huller til filtereret juice
1 x Filter med store huller, hvis du ønskes mere pulp i juicen
1 x Kande til pulp
1 x Kande til juice
1 x Opvaskebørste 
1 x Brugermanual på engelsk og tysk

Brugsvejledning medfølger på engelsk og tysk. Se dansk brugsvejledning her

Fakta
Grå
Produkttype
Slowjuicer
Mål (BxLxH)
18 x 20 x 46 cm
Effekt
200 watt
Vægt
6,1 kg
Garanti
10 års motorgaranti
Varenr.
8809686401079