Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Hummus

(17 stemmer)

Nærende tilbehør, der smager himmelsk.


Go' fornøjelse.

Ingredienser

  • 340 g tørrede kikæter
  • 4 spsk tidsel- eller olivenolie
  • Saft fra 1-2 citroner
  • 3 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½ spsk tahin
  • ½ spsk spidskommen, stødt
  • 3 små røde chilier
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kikæter sættes i blød i vand i 10 timer. Iblødsætningsvandet hældes fra og kikærterne koges i nyt vand, til de er helt bløde, ca. 1½ time. Herefter hældes vandet fra og gemmes til evt. senere fortynding.
  • Chili og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med spidskommen, tahin, olie og citronsaft. Det
  • hele blendes til en tyk konsistens. Hvis blandingen er for tør, kommes lidt af kogevandet ved.
  • Hummusen smages til med salt og peber, evt. mere citronsaft.
  • Der kan også bruges andre krydderier efter smag.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud