Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Hummus

(32 stemmer)

Nærende tilbehør, der smager himmelsk.


Go' fornøjelse.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 340 g tørrede kikæter
  • 4 spsk tidsel- eller olivenolie
  • Saft fra 1-2 citroner
  • 3 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½ spsk tahin
  • ½ spsk spidskommen, stødt
  • 3 små røde chilier
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kikæter sættes i blød i vand i 10 timer. Iblødsætningsvandet hældes fra og kikærterne koges i nyt vand, til de er helt bløde, ca. 1½ time. Herefter hældes vandet fra og gemmes til evt. senere fortynding.
  • Chili og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med spidskommen, tahin, olie og citronsaft. Det
  • hele blendes til en tyk konsistens. Hvis blandingen er for tør, kommes lidt af kogevandet ved.
  • Hummusen smages til med salt og peber, evt. mere citronsaft.
  • Der kan også bruges andre krydderier efter smag.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud