Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Hokkaidosuppe
Suppe med hokkaido og ingefær

(131 stemmer)

Lækker hokkaidosuppe.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: 4 personer

Ingredienser

  • ½ kg hokkaidogræskar (1 stort græskar)
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ cm frisk ingefær
  • 2 spsk olie
  • ½ -1 terning grøntsagsbouillon
  • Karry
  • Havsalt og peber
  • Lidt citronsaft

Fremgangsmåde

  • Skræl hokkaidoen, fjern kerner og skær den i tern. Svits løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde.
  • Tilsæt ½ liter vand, hokkaidoen og bouillonterning og lad det koge til hokkaidoen er blød.
  • Det hele blendes og smages til med havsalt, peber, karry og evt. lidt citonsaft. Spæd til med vand hvis
  • suppen er for tyk. Slut af med at koge det hele igennem i 5 minutter.
  • Serveres evt. med groft brød.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud