Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Hokkaidosuppe

(32 stemmer)

Lækker hokkaidosuppe.

Portioner: 4 personer

Ingredienser

  • ½ kg hokkaidogræskar (1 stort græskar)
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ cm frisk ingefær
  • 2 spsk olie
  • ½ -1 terning grøntsagsbouillon
  • Karry
  • Havsalt og peber
  • Lidt citronsaft

Fremgangsmåde

  • Skræl hokkaidoen, fjern kerner og skær den i tern. Svits løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde.
  • Tilsæt ½ liter vand, hokkaidoen og bouillonterning og lad det koge til hokkaidoen er blød.
  • Det hele blendes og smages til med havsalt, peber, karry og evt. lidt citonsaft. Spæd til med vand hvis
  • suppen er for tyk. Slut af med at koge det hele igennem i 5 minutter.
  • Serveres evt. med groft brød.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud