Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Hjemmelavet Oliventapenade
Oliventapenade med timian og kapers

(5 stemmer)

Vidste du at du sagtens kan lave din egen oliventapenade?
Det tager ikke særlig lang tid og den smager formidabelt!
Jeg har lavet opskriften i Vitamix' blenderskålen, det er ikke et must, du kan sagtens lave en større portion i din almindelige Vitamix kande.


Det smarte ved at lave den i blenderskålen er, at du kan opbevare din oliventapenade i blenderskålen og den kan holde sig i et par uger på køl.

Portioner: 1 skål
Tilberedningstid: 5 min
Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

  • Ca. 1 1/2 dl. sorte eller grønne oliven uden sten
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk kapers (er du ikke vild med kapers kan de udelades eller bruge færre)
  • 1 tsk tørret timian
  • Olivenolie, ca. 0,5 dl
  • Smag til med salt til sidst.

Fremgangsmåde

  • Kom oliven i din blenderskål, der kan være ca. 1,5 dl.
  • Kom derefter kapers, hvidløg, timian og olivenolie i skålen.
  • Skru knivbasen på din blenderskål og sæt den på din Vitamix. Start på laveste hastighed og øg stille op til ca. 5-6 stykker.
  • Hold øge med indholdet og vær opmærksom på du ikke får blendet ingredienserne til en for flydende konsistens.
  • Om du ønsker en grov eller fin tekstur på din tapenade er helt op til dig. Smag til med salt til sidst.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud