• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Hirsevafler
Vafler med hirse, majs og kokosmel

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme




Vafler kan spises året rundt og kan serveres til mange forskellige måltider. De smager himmelsk og giver en god mæthedsfornemmelse. Tilsæt selv alt dit yndlingstilbehør, ligefra en god hjemmelavet marmelade til den lidt mere uartige nøddesmør, friske bær, mørk chokolade eller stegte bananer i honning. Agavesirup er altid en vinder, men du kan også nemt bruge dem til en lækker frokostanretning med avokado, tomat og rødløg. Det er kun dine smagsløg, der sætter grænsen. 


Opskriften kan også laves vegansk.


Blend hele molevitten sammen i din Vitamix, hæld massen direkte over på et varmt vaffeljern og vupti, så er der lækkerier for hele familien.


Prøv andre plantebaserede retter og lækkerier fra Mads Bos bog 'Super Simpel Sundhed'.




Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 3 dl kogt hirse
  • 1 dl majsmel
  • 1 dl kokosmel
  • 2-3 dl plantemælk
  • 2 æg (eller vegansk, 1 spsk chiafrø, som har ligget i blød i 2 dl vand natten over).
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 æble eller 1 banan
  • 5 dadler
  • 2 spsk kokospalmesukker
  • 1 spsk kokosolie
  • Lidt salt og lidt limesaft

Fremgangsmåde

  • Blend hele molevitten i din blender. Lad dejen hvile 10-15 minutter.
  • Lad dit vaffeljern blive helt varmt og bag dem til de er lysebrune.