Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Hirsevafler
Vafler med hirse, majs og kokosmel

(83 stemmer)



Vafler kan spises året rundt, til mange forskellige måltider og så mætter de og smager himmelsk. Tilsæt selv alt dit yndlingstilbehør, ligefra en god hjemmelavet marmelade, til den lidt mere uartige nøddesmør, friske bær og mørk chokolade, eller stegte bananer i honning. Agavesirup er altid en vinder, men du kan også nemt bruge dem til en lækker frokostanretning med avokado, tomat og rødløg. Det er kun dine smagsløg, der sætter grænsen. 


Opskriften kan også laves vegansk.


Jeg blender hele molevitten sammen i min Vitamix, herfra direkte over på et varmt vaffeljern og vupti, er der lækkerier for hele familien.


Prøv andre plantebaserede retter og lækkerier fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.




Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 3 dl kogt hirse
  • 1 dl majsmel
  • 1 dl kokosmel
  • 2-3 dl plantemælk
  • 2 æg (eller vegansk, 1 spsk chiafrø, som har ligget i blød i 2 dl vand natten over).
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 æble eller 1 banan
  • 5 dadler
  • 2 spsk kokospalmesukker
  • 1 spsk kokosolie
  • Lidt salt og lidt limesaft

Fremgangsmåde

  • Blend hele molevitten i din blender. Lad dejen hvile 10-15 minutter.
  • Lad dit vaffeljern blive helt varmt og bag dem til de er lysebrune.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud