Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Havremælk

(33 stemmer)

Hvem gider købe pasteuriseret plantemælk på karton til 20 kr. for en liter, når du kan lave din helt egen friske havremælk for en tiendedel? Dette er opskriften for dem, som ikke gider at lægge i blød, koge og si deres mælk. Det bliver hverken nemmere eller billigere. Og næsten lige meget, hvor elendig en blender du benytter, kan de fleste blendere blende bløde havregryn til en fin cremet mælk. Når alt dette er sagt, er det ikke havremælken, jeg ønsker at opbevare flere dage i køleskab, da den over tid godt kan blive noget klistret i det. Til gengæld er den let, billig og lynhurtig at lave.

Ingredienser

  • 0,6 liter vand
  • 1 dl. havregryn

Fremgangsmåde

  • Så nemt er det:
  • Blend havregryn og vand grundigt. Tilføj isterninger.

Tip: Du kan lave den lækreste ’frugtmælk’ eller kald det f.eks. en jordbærshake - lidt som kildevand tilsat frugtsmag ved at tilføje en håndfuld jordbær, blåbær eller hindbær... Leg selv med smagen og farven.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud