Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Gulerodslift

(97 stemmer)

Friskpresset gulerodsjuice er forbavsende sød og smager himmelsk, hvis den mikses med æble og ingefær. Den sur-søde friskhed får samtlige smagsløg til at danse af ren begejstring.


Gulerødder er betacarotenens konge i grøntsagsverdenen. Det er især i USA, at denne nektar anses som et af verdens bedste våben mod kræft. Betacaroten beskytter os ikke alene mod en lang række sygdomme, men også mod solens farlige UV-stråler.


Gulerodsjuice indeholder vitamin B, C, E og K, samt calcium, jern og magnesium.


Personligt drikker jeg en del saft fra gulerødder i sommerhalvåret, fordi det beskytter mod solskoldning, soleksem og for tidlig aldring af huden. Derudover bevares den gyldenbrune farve længere.


Opskriften er en af mange fra bogen High on Juice.

Ingredienser

  • 5 mellemstore gulerødder
  • 2 æbler
  • 2 cm ingefær

Fremgangsmåde

  • Skyl og rens alle ingredienser og pres dem i en juicemaskine.
  • Tilsæt 1 spsk. kvalitetsolie (evt. Olie by High on Life) og et par isterninger til den færdige juice.

Tip!

Ingefær har en rensende effekt og blev i gammel tid anvendt som betændelseshæmmende medicin.