• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Gulerodskage
Glutenfri og sukkerfri gulerodskage

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det er yderst sjældent, at ord som grøntsager og kage indgår i samme sætning, men ikke desto mindre er det dét, vi nu vil præsentere dig for.


Svampet, tung og velsmagende er ord, der bedst beskriver denne smukke gulerodskage. Trods det at kagen er glutenfri, smager den intet mindre end fantastisk.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i Mads Bos bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Tilberedningstid: Bages 35 minutter ved 185 grader

Ingredienser

  • 3 æg
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 1 dl plantemælk
  • 100 g dadler
  • 1 cm ingefær
  • Saft fra 1/2 citron
  • 2 spsk honning
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 200 g mandelmel
  • Cashewcreme:
  • 5 dl cashewnødder
  • 1/2 dl kokosolie
  • 1/2 dl honning
  • Saften fra 1 stor citron
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Kom alle kage-ingredienserne i en blender og blend 40-50 sekunder eller indtil alle ingredienser er blendet fint.
  • Hæld massen i en springform og bag ved 185 grader varmluft i 35 minutter. Når kagen er kold, kan du smøre cashew-cremen på toppen, som laves
  • ved at blende ingredienserne til en cremet og ensartet masse.
Tip: Vitamix har designet en spartel til Vitamix kanden der gør det super nemt at få dejen under kniven med ud.