Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Grøntsagsfrikadeller med salat

(49 stemmer)

Komplet måltid bestående af "grønne" frikadeller, salat og dressing.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • GRØNTSAGSFRIKADELLER
  • 1 broccoli eller blomkål
  • 2 æg
  • 6 spsk groft speltmel
  • Evt. en spsk 'Husk' (knuste Physillum frøskaller) opblødt i lidt vand.
  • 1-2 fed hvidløg
  • Salt og lidt peber
  • Kokosolie til stegning
  • GRØN SALAT
  • 1 grønt salathoved
  • 1 hakket rødløg
  • 1 avocado
  • 1 agurk
  • 2 dl kogte kikærter
  • 1 dåse majs
  • DRESSING
  • ¾ dl hørfrøolie
  • Purløg
  • 3-4 fed presset hvidløg
  • Citronsaft

Fremgangsmåde

  • Salaten kan evt. laves først og trække i køleskabet, mens frikadellerne steges.
  • GRØNTSAGSFRIKADELLER
  • Broccolien dampes i max. 5 minutter. Blendes herefter med æg, mel og krydderierne til en tyktflydende masse. Tilsæt eventuelt en spsk 'Husk' opblødt i lidt vand.
  • Form frikadellerne med en spiseske. De steges gyldne i kokosolie på panden.
  • GRØN SALAT
  • Snit salat, rødløg, avocado og agurk. Bland det med de kogte kikærter og majs. Til dressing blandes hørfrøolie med friskhakket purløg, presset hvidløg samt citronsaft og hældes over salaten.
  • Velbekomme :)

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud