• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Grøntsagsfrikadeller med salat
Vegetariske frikadeller

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Komplet måltid bestående af "grønne" frikadeller, salat og dressing.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • GRØNTSAGSFRIKADELLER
  • 1 broccoli eller blomkål
  • 2 æg
  • 6 spsk groft speltmel
  • Evt. en spsk 'Husk' (knuste Physillum frøskaller) opblødt i lidt vand.
  • 1-2 fed hvidløg
  • Salt og lidt peber
  • Kokosolie til stegning
  • GRØN SALAT
  • 1 grønt salathoved
  • 1 hakket rødløg
  • 1 avocado
  • 1 agurk
  • 2 dl kogte kikærter
  • 1 dåse majs
  • DRESSING
  • ¾ dl hørfrøolie
  • Purløg
  • 3-4 fed presset hvidløg
  • Citronsaft

Fremgangsmåde

  • Salaten kan evt. laves først og trække i køleskabet, mens frikadellerne steges.
  • GRØNTSAGSFRIKADELLER
  • Broccolien dampes i max. 5 minutter. Blendes herefter med æg, mel og krydderierne til en tyktflydende masse. Tilsæt eventuelt en spsk 'Husk' opblødt i lidt vand.
  • Form frikadellerne med en spiseske. De steges gyldne i kokosolie på panden.
  • GRØN SALAT
  • Snit salat, rødløg, avocado og agurk. Bland det med de kogte kikærter og majs. Til dressing blandes hørfrøolie med friskhakket purløg, presset hvidløg samt citronsaft og hældes over salaten.
  • Velbekomme :)