• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Grønkålssuppe med bid
Suppe med grønkål og lækker topping

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Denne lækre grønkålsuppe er udviklet af den grønne madblog Mia Sommer.


Om suppen skriver Mia: 
"Jeg er vild med den saftige og farverige mad, som raw food-køkkenet byder på. Denne suppe har jeg lavet flere gange, og jeg har serveret den for skeptiske gæster, som blev vilde med den"

Portioner: 2

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 125 g frisk grønkål
  • 50 g bredbladet persille (inklusiv stilke)
  • 350 g æbler
  • 4 dadler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille klump ingefær
  • Saften af 1 citron
  • ½-1 tsk. himalayasalt eller havsalt
  • ½ liter vand
  • Topping:
  • 2 håndfulde spinatblade
  • 1 lille squash, revet
  • 3 stilke bladselleri, hakket
  • 2 tomater, hakkede
  • 1 moden avocado, skåret i tern
  • 1 tsk. nigellafrø eller sorte sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne til suppen i en kraftig blender, indtil suppen er helt "smooth." Smag til om der skal mere citronsaft eller salt i. Hæld suppen i to skåle.
  • Klargør toppingen og fordel først en håndfuld spinat oven på hver portion. Fordel så squash, bladselleri, tomater og avocado. Drys til sidst med nigellafrø og kværn evt. lidt salt på toppen. Hvis der er topping til overs, så servér det i en skål ved siden af, så man kan tilføje mere til sin egen portion.