• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Grønkålssalat med aubergine

Fyldig måltidssalat

(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Denne grønkålssalat blev oprindelig lavet, fordi køleskabet skulle tømmes. Men den smagte så godt, at vi vil dele den med jer. 

Grønkålssalat er det perfekte supplement til din aftensmad eller blot spises til frokost - den kan nemlig snildt gemmes til dagen efter. Grønkålssalaten er fyldt med lækre og velsmagende elementer. Du har det friske fra granatæblekerner, det bitre fra grønkålen og det fede fra fetaen. 

Denne salat er en genial genvej til mere grønkål i din hverdag.

Ingredienser

Salat
  • 1 aubergine
  • 100 g grønkål
  • 1 lille rødløg
  • 1 håndfuld frisk bredbladet persille
  • 100 g granatæblekerner
  • En lille håndfuld ristet græskarkerner
  • 150 g feta
  • Lidt olie
Dressing
  • 3 spsk. High On Life Oil
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. akacie honning
  • 1⁄2 citron - saft og skal
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

Salat
  1. Forvarm ovn på 180°C varmluft
  2. Skær aubergine i tynde skiver på langs og placere på en beklædt bageplade
  3. Bag i 20 minutter
  4. Fordel grønkål ud på en beklædt bageplade med lidt olie, salt og peber og ag i 2 minutter
  5. Snit rødløget fint
  6. Hak persillen groft
  7. Bland grønkål, rødløg og persille i skålen med dressing
  8. Tilføj de bagte auberginer
  9. Drys granatæblekerner, græskarkerner samt feta ud over
Dressing
  1. Bland dressingen i en stor salatskål