Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Grønkål med valnødder og kapers

(16 stemmer)

Grønkål burde vi spise meget, meget mere af - især i en tid hvor mange endelig er ved at åbne øjnene for, at calcium kan komme fra andet end skummetmælk.


Det her er klart min yndlings-grønkålsret, og jeg synes, den passer til næsten alt. Det er også en god frokostret serveret med en rest af brune ris.

Ingredienser

  • 1 stort bundt grønkål i fine strimler
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk kapers, skyllet og hakket
  • ¾ dl valnødder, grofthakket
  • 2-3 dadler, i tern
  • 1 spsk balsamico
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Varm olien nænsomt op på en stor sautepande og tilsæt hvidløg. Rør lidt og pas på hvidløget ikke tager farve, for så bliver det bittert.
  • Tilsæt nu kapers og dadler og efter et par minutter kålen. Rør hele tiden, indtil kålen begynder at falde lidt sammen. Sæt låg på, sænk varmen lidt, og lad blandingen simre i ca. 5 minutter.
  • Lige før servering tilsættes balsamico og valnødder.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud