• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Grøn Pasta Pesto Sauce
Pastaret lavet på basilikum, pinjekerner og hvidløg

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Grøn, nem og hjemmelavet på få minutter. Og jeg vil med det samme foreslå, at du laver dobbelt portion, for den er også super lækker som tilbehør til en lang række andre retter. Vend pestosaucen i grøntsags- eller bønne/boghvedepasta og top med alverdens lækkerier.


Lige nu snitter jeg avokadotern og små modne cherrytomater og vender med, men det er kun fantasien, der sætter grænsen. Grillede røde og gule peberfrugter eller bagte grøntsagstern som fx pastinakker er også det rene mums.


Laves på få minutter på en Vitamix blender.


Du finder flere sunde grøntsagspasta former og grøntsagspasta-saucer under temaet,
'Grøntsagspasta og saucer på under 6 minutter'.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 2-3 personer
Tilberedningstid: 50 sekunder

Ingredienser

  • 2 store håndfulde frisk basilikum
  • 2 spsk. pinjekerner eller valnødder
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. gærflager
  • 1 dl. olivenolie
  • 3-4 spsk. vand
  • Salt

Fremgangsmåde

  • Fremgangsmåde:
  • Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på dips/puré-programmet eller start på hastighed 1 og øg til hastighed 10 og blend i 50 sekunder.
  • Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta.
  • Vend pasta og pesto sammen og servér.
  • Tip:
  • Servér med friske cherrytomater og avocado samt ristede pinjekerner
  • Husk, undgå madspild, gem dine retter i en VacuCraft beholder og behold saft og kraft i op til 3-5 dage ekstra.