Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Glutenfri Pizzadej

(48 stemmer)

Jeg elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er min krop ikke helt så vild med almindelig pizza og hvedemel som jeg er.
Derfor har jeg udviklet denne sunde og proteinrige pizzabund, som er lavet specielt til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. Personligt slipper jeg derved for uren hud, slim i halsen og træthed.



Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 2-3 personer

Ingredienser

  • 3 dl forkogte butterbeans
  • 2 æg
  • 3 spsk boghvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder. Hæld den flydende dej ud på en bageplade og fordel massen så det bliver et tyndt lag.
  • Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10 minutter ved 200 grader varmluft. Smør derefter pizzaen med pesto eller tomatpuré og tilføj dine yndlingsfyld og krydderier.
  • Bag pizzaen i yderligere 10-15 minutter ved 200 grader varmluft.
Denne opskrift glutenfri.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud