• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Glutenfri Pizzadej
Pizza opskrift med butterbeans og boghvede

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme


Mads Bo elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er hans krop ikke helt så vild med almindelig pizza, og hvedemel som han er.
Derfor har han udviklet denne sunde og proteinrige pizzabund, som er lavet specielt til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. Personligt slipper Mads Bo for uren hud, slim i halsen og træthed - og det er jo lækkert med flot hud og ekstra energi. 



Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 2-3 personer

Ingredienser

  • 3 dl forkogte butterbeans
  • 2 æg
  • 3 spsk boghvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder. Hæld den flydende dej ud på en bageplade og fordel massen så det bliver et tyndt lag.
  • Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10 minutter ved 200 grader varmluft. Smør derefter pizzaen med pesto eller tomatpuré og tilføj dine yndlingsfyld og krydderier.
  • Bag pizzaen i yderligere 10-15 minutter ved 200 grader varmluft.
Denne opskrift glutenfri.