• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Glutenfrie eftermiddagsboller
Glutenfrie boller med havre- og rismel

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lækre glutenfri boller med havre- og rismel, der smager skønne. Perfekt til en lækker eftermiddagssnack. Lav hurtigt og nemt din egen havre - eller rismel på den nye Tørkande 1,4 liters kande fra Vitamix. 

Portioner: 12 boller
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl havredrik
  • 3 spsk. loppefrøskaller
  • 1 spsk. honning eller sukker
  • 25 g smør
  • 1 tsk salt
  • 150 g rismel
  • 100 g glutenfri havremel

Fremgangsmåde

  • 1. Lun havredrik i gryde.
  • 2. Kom det i en skål sammen med gær og rør rundt til gæret er opløst.
  • 3. Tilføj honning og loppefrøskaller og pisk til du har en geleagtig konsistens.
  • 4. Kom skiftevis smeltet smør og salt, havre - og rismel i og rør det godt sammen. Hvis du har en Vitamix tørkande, så kan du nemt selv lave din egen mel ud af hele korn.
  • 5. Brug en ske til at placere bollerne på bagepladen og lad dem hæve i 1-2 timer.
  • 6. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • 7. Når bollerne er hævet, pensles de med æg og bages i ca. 20 minutter til de er gyldne og faste.