Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Gluten

Gluten

Flere og flere mennesker i Danmark reagerer på gluten - et proteinstof, der findes i danske kornsorter som hvede, havre, rug og byg.

Indholdet af gluten, i specielt dansk hvede, er steget markant de seneste år, fordi glutenindholdet øger brødets hæveevne. Derfor efterspørger danske bagerier hvede med et højt glutenindhold. Det er imidlertid ikke altid godt for danskernes maver og kan gå ud over fordøjelsen. I takt med kornets højere glutenindhold er danskernes indtag af hvidt brød og pasta nemlig også steget. Alt i alt en kombination, der set ud fra et fordøjelsesmæssigt perspektiv ikke er optimal. Af samme årsag menes det også, at flere og flere har udviklet glutenallergi eller - intolerance.  

Har du lyst til at læse mere om gluten, glutenallergi og intolerance samt finde masser af glutenfri opskrifter, så kan du læse mere her. Du kan købe Den Glutenfri Kogebog i vores shop.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud