Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
Åben man-fre kl. 9-14
info@highonlife.dk
Hindbærdrøm
Spizy Thai suppe
Sort quinoapizza
IL' TEMPO GIGANTE SHOT
Flere og flere mennesker i Danmark reagerer på gluten - et proteinstof, der findes i danske kornsorter som hvede, havre, rug og byg.Indholdet af gluten, i specielt dansk hvede, er steget markant de seneste år, fordi glutenindholdet øger brødets hæveevne. Derfor efterspørger danske bagerier hvede med et højt glutenindhold. Det er imidlertid ikke altid godt for danskernes maver og kan gå ud over fordøjelsen. I takt med kornets højere glutenindhold er danskernes indtag af hvidt brød og pasta nemlig også steget. Alt i alt en kombination, der set ud fra et fordøjelsesmæssigt perspektiv ikke er optimal. Af samme årsag menes det også, at flere og flere har udviklet glutenallergi eller - intolerance. Har du lyst til at læse mere om gluten, glutenallergi og intolerance samt finde masser af glutenfri opskrifter, så kan du læse mere her. Du kan købe Den Glutenfri Kogebog i vores shop.
Pris: 199,00 kr.
Specialpris 150,00 kr.
SPAR: 49.00 kr.
Pris: 150,00 kr.
Specialpris 75,00 kr.
SPAR: 75.00 kr.
Den korteste vej til et overlegent energioverskud