• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Kan man købe frosne rødbeder? Det er et af de mange spørgsmål, som dukker op i vores smoothie365 gruppe.

Vi er helt vilde med den daglige dialog og sparring, der er i gruppen. Der bliver nemlig livligt delt ideer til kombinationsmuligheder, erfaringer med smoothies og besvaret på spørgsmål om blendere. Ja og lad os ikke glemme alle billeder af mundsvandsfremkaldende smoothies. Det er 100% en gruppe, som styrker motivationen til at få en daglig smoothie. Besøg gruppen her.

Frosne rødbeder

Men tilbage til rødbederne. For det var faktisk et godt spørgsmål. Vi bruger nemlig ofte rødbede i smoothies og de inkarnerede smoothiefolk har erfaret, at fryseren er guds gave til smoothie folket. Her får du gode ideer til, hvordan du nemt kan få rødbeder i din smoothie.

Rødbede i smoothies:

- Rødbeder kan holde sig rigtig længe i et mørkt og køligt skur. Så har du ikke plads i fryseren kan du opbevare dem der. Nu kan du tage et par rødbeder ind ad gangen og skærer i tern. (vi vasker dem grundigt, men skræller dem ikke) Put dine rødbedetern i en luftæt beholder og du har nemt rødbede de næste par dage.

- Køb masser af rødbeder, skær dem i tern og frys ned i passende portioner.

- Køb rodfrugt blandinger på frost, hvor der også er rødbeder i. Og så får du jo også alle de andre lækre rodfrugter, som vi normalt ikke får så mange af.

- Pres rødbedesalt i din juicemaskine og frys det ned i små portioner. Fx en isterningbakke.

- Brug rødbedepulver. Det kan købes i helsekosten.Vil du læse mere om frosne vs. friske grøntsager, så se her.

Læs alt om Smoothie365 her og se de kommende opskrifter.

Relaterede produkter