• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Fordelene ved Blender supper

Vi er vilde med at lave blender supper med Vitamix. Har du ikke prøvet det endnu, så kan vi kun anbefale dig at prøve det. Prøv at se alle fordelene her:


Minimal rengøring

Hvis du tager dig rigtig god tid og gør dig umage, så tager rengøringen et minut! At skylde kanden under hanen er for det meste nok. Alternativt blender du 0,5 liter varmt vand med en dråbe opvaskemiddel i 20 - 30 sekunder. Skyl kanden med vand fra hanen og bum! Så er opvasken taget og du kan komme videre i teksten – det bliver ikke lettere.


Suppe med næring

En af fordelene ved at lave suppe på denne måde er, at ingredienserne ikke koges unødigt. Efter en blendertur på knap 6 minutter rammes en temperatur på ca. 60 grader. Præcis nok til at suppen ryger og damper.


God optagelighed

Ligesom med juice og smoothie, så er dine grøntsager i en blender suppe fuldstændig findelt. Det betyder, at der er direkte udlevering af vitaminer og mineraler. Tilmed er det nemt at fordøje, hvis du har brug for at give din fordøjelse en lille pause.


Få (endnu) flere grøntsager med supper

Juice og smoothie er den mest geniale genvej til flere planter, men du kan altså godt tilføje blender supper til listen her. For med suppe kan du nemt og hurtigt på endnu flere grøntsager ind i din hverdag. Og så er det budgetvenlig mad.


Brug af frossen ingredienser

En Vitamix kan klare selv frossen grøntsager. Du kan altså uden problemer lave din suppe baseret på frosset grønt. Det betyder, at du faktisk ALTID kan lave aftensmad, hvis bare du har frostgrønt på lager. Bruger du frostvarer, kan du med fordel bruge kogende vand i kanden og lad gerne maskinen kører lidt længere end 5,45 minutter, som suppeprogrammet er indstillet til. Se flere tips til at lave blender supper her.

Relaterede produkter