• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Fladbrød med juicepulp
Mad med juicerester

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Uanset farven af din juice kan pulpen bruges. Og hvem har forresten bestemt at fladbrød skal være ensfarvet.
Jeg har kun tilsat salt i denne opskrift, men du kan sagtens bruge oregano, spidskommen og andre lækre krydderier til at 'spice' dem op.


Smager fantastisk lige ud af ovnen med kokosolie og solbærmarmelade hvis du trænger til lidt sundt sødt.


Gem f.eks. pulpen fra din morgenjuice i en vakuumbeholder, så pulpen holder sig frisk til du skal bruge den om eftermiddagen eller næste dag til bagværk.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: 1 lille bradepande
Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

  • 300-400 g juicepulp
  • 100 g rismel
  • 4 æg
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Husk når du presser juicen at tage pulpen fra lige inden du evt. tilsætter frugt og ingefær, med mindre du vil lave et sødt og spicy fladbrød. Du kan også gemme juicen til senere ved at opbevare din i VacuCraft Juice Saver.
  • Pil evt. større stykker fra pulpen inden du tilsætter de andre ingredienser.
  • Bland alle ingredienser sammen med en ske.
  • Dejen er mere løs og våd i konsistens end almindelig brød dej.
  • Husk du kan lave din egen rismel på en Vitamix blender på under et minut.
  • Tryk dejen flad på en bradepande. Brug evt. et stykke bagepapir og en kagerulle ovenpå for at få et mere ensartet udtryk.
  • Bages på midterste rille i ovnen i 20-25 min. ved 200 grader.
  • Se udvalget af VacuCraft beholdere her.