• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Firestarter shot
Ingefærshot med cayennepeber

(129 stemmer)

Cayennepeber er en fast bestanddel af mit ’køkkenudstyr’- og burde også være en fast del af dit. De fleste sundhedsfremmende egenskaber tilskrives det store indhold af stoffet capsaicin, men faktisk indeholder cayennepeber også betragtelige mængder vitaminer, mineraler og antioxidanter.


Du kan finde mange flere sunde opskrifter på juice og shots i mine bøger, f.eks. er min første bog High on Juice rigtig god, hvis du har brug for viden og inspiration til juicing.


Cayennepeber forbedrer blodcirkulationen og beskytter bl.a. mod åreforkalkning, kræft, uren hud samt forskellige hudsygdomme. 
Derudover har cayennepeber på samme måde som hvidløg og ingefær en antiinflammatorisk effekt, dvs. det bekæmper betændelsestilstande i kroppen. Cayennepeber sætter fut i forbrændingen og har derfor også en slankende effekt. Pga. den varmende og udrensende effekt er cayennepeber et fantastisk supplement til en detox-/udrensningskur.


Tilsæt 1 spsk. kvalitetsolie (evt. Oil by High on Life)
Hvis du har lyst til at læse mere om juice shots og få flere lækre opskrifter er du velkommen til at læse mit tema om juice shots her.


Se vores udvalg af lækre slow juicere her.


Du kan finde masser af inspiration og nye opskrifter blandt mine 6 bøger. Prøv bl.a min bestseller 'High on Juice' eller min sidste nye bog 'Verdens Grønneste Juicer og Smoothies'.

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 1 citron med skræl
  • 3 cm ingefær
  • 1 æble
  • 1 knivspids cayennepeber

Fremgangsmåde

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud