• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Oplever du smerter i ryggen, skulderen eller knæet? Ønsker du at reducere dine gigtsmerter og optimere din mobilitet, så se med på denne livestream med Frede Damgård.

Mads Bo har haft en af landets mest erfarne kostvejledere og ernæringsterapeuter med i køkkenet. Udover at være et hjertevarmt og altid hjælpsomt menneske, har Frede Damgaard 50 års erfaring i branchen, er en kæmpe kapacitet og underviser på en lang række sundhedsuddannelser og skoler i Norden.  

Lær fx hvilke specifikke fødevarer, du målrettet kan bruge – eller undgå, for at lindre udfordringer fra bevægeapparatet som led- og muskelsmerter samt stivhed i kroppen. For selvfølgelig er det ikke lige meget hvordan vi spiser og lever vores liv. Vi skal både have juicemaskinen og Vitamix-blenderen i action, og du vil denne aften bl.a. kunne se de to sundheds-passionerede fremtrylle hybensmoothie, grønne juicer, mandelsmør og meget mere. 

Du kan roligt glæde dig til en time fyldt med brugbar viden, lækre opskrifter,  masser af sund inspiration og selvfølgelig humor og god energi undervejs. 

Se flere spændene livestreams her.

Relaterede produkter