• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Din bevidste krop

Din bevidste krop
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 271 kr.

+10 stk. på lager

Guide til at forstå og løse de følelsemæssige årsager til dine symptomer.

 • Lær terapeutisk Tapping (tankefeltterapi/EFT)
 • Overblik over 250 forskellige symptomer
 • Find den følelsesmæssige årsager bag fysiske symptomer
 • Erfaring og viden fra Lars Mygind

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Har du ondt i skulderen, irritabel tyktarm, hovedpine eller vedvarende forkølelse? Vidste du, at det kan være din krop, som lagrer en oplevelse eller viden? Og at du ved hjælp af Tankefelt terapi selv kan frigive disse oplevelser?

  Din bevidste krop” er en klassisk selvhjælpsbog for alle der interessere sig for sindet og tankernes kraft. Bogen viser, hvordan fysiske symptomer kan have følelsesmæssige årsager - og det gælder faktisk rigtig mange forskellige fysiske symptomer. Det handler ikke om, at det er din egen skyld, at du har symptomer, tværtimod handler det om, hvordan disse følelsesmæssige udfordringer hænger sammen med gamle oplevelser, din krop har haft. Til gengæld giver denne viden mulighed for at undersøge, om du kan lindre dine symptomer ved at få indsigt og bevidsthed på, hvad det er, din krop prøver at fortælle dig. 


  Det indeholder Din bevidste krop af Lars Mygind

  I bogen bliver du introduceret til den Psykosomatiske Traumemodel, en teori, der giver en logisk og sammenhængende forklaring bag, hvordan kroppen prøver at hjælpe os med at håndtere følelsesmæssige udfordringer ved at sætte gang i fysiske symptomer. 

  Modellen viser også, hvordan nogle af disse symptomer kommer, mens du er udfordret følelsesmæssigt, og andre kommer, når der er sket noget godt i dit liv. Anden del af bogen er et opslagsværk, hvor du kan slå over 250 forskellige symptomer op og finde ud af, hvad der er det følelsesmæssige tema bag, og i hvilken fase, det er kommet. Endelig giver bogen også et kort indblik i, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe symptomerne ved at arbejde med det følelsesmæssige tema bag, med en introduktion til nogle særlige, følelsesforløsende teknikker kaldet Terapeutisk Tapping (tankefeltterapi/EFT)  eller Transbiologisk Traumeterapi. 

   

  Specifikationer

  Varenr.
  9788797441206

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Din bevidste krop

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner