Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Den glutenfri kogebog af Anette H. Olesen

Opskriftsbog
Den glutenfri kogebog af Anette H. Olesen
Opskriftsbog

Et glutenfrit liv kan leves let, velsmagende og sundt.


Den glutenfri kogebog sætter fokus på glutenproblematikken og leverer revolutionerende bageteknikker,
masser af opskrifter, praktiske råd og konkret viden, så det glutenfri liv kan leves let, velsmagende og sundt.

Læs mere

Tilkøb
ELLER
199,00 kr.
  • Kundeservice

    Ring på tlf. 42 78 32 76

  • Levering 1 hverdag

    Ved bestilling inden kl. 15.00

  • Fri fragt

    På alle ordre over 500 kr. med GLS

  • Reklamationsret

    120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Den glutenfri kogebog henvender sig til alle, der lever eller har lyst til at prøve at leve glutenfrit.
Flere og flere oplever gluten som årsag til fordøjelsesbesvær, hudproblemer, ledsmerter, træthed eller svingende humør, og mærker bedring og færre symptomer, når glutenholdige fødevarer som hvede, rugbrød, pasta med mere udelades.
Hver tredje amerikaner svarer i en rundspørge foretaget i år, at de ville vælge gluten fra, hvis de havde valget.
Samme tendens er på vej herhjemme. Det betyder ikke, at vi alle skal til at leve glutenfrit, men vi vil kunne have sundhedsmæssig gavn af, at der kom større fokus på vores indtag af gluten, der har været massivt stigende de seneste år.

I denne nye glutenfri kogebog kan du læse mere om gluten, om eventuelle symptomer forårsaget af gluten og få masser af gode redskaber, revolutionerende bageteknikker og opskrifter til et liv uden gluten. Det behøver nemlig ikke være kompliceret, hvis bare lige man ved hvordan.

Har du uforklarlige symptomer, lider du af dårlig fordøjelse, ledsmerter, hudproblemer, depression eller stofskifteproblemer. Muligvis kan en glutenfri hverdag hjælpe dig. Vidste du, at hver tredje amerikaner helst undgår gluten i maden? Samme tendens er på vej herhjemme, for flere og flere mærker, at mindre gluten i hverdagen bedrer fordøjelse og velbefindende. Sådan er det, selvom der findes gluten i flere og flere fødevarer, og selvom bagerne konstant efterspørger hvede med et højere glutenindhold. Eller muligvis netop derfor. For måske er det netop det stadigt stigende indtag af gluten, der får mange danskere til at mærke, at de har det bedre uden.

Skrevet af Anette Harbech Olesen og Lone Bang.

 

Produkttype
Opskriftsbog