• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Skal jeg vælge den store eller lille Hurom slowjuicer og hvad er egentlig forskellen? Det er ofte et spørgsmål, der kommer vores vej og det er bestemt et relevant spørgsmål. Vi giver dig her en kort oversigt over, hvad de to slowjuicere kan.

Hurom H100 slowjuicer

Hurom H100 er den geniale ego-slowjuicer, der er perfekt til dig, der laver 1-2 glas friskpresset juice om dagen og hader rengøring. Den har et lille indføringshul, hvilket forudsætter at du skærer dine frugter og grøntsager i mindre stykker. Hurom H100 skal ”fodres” med frugt og grønt, mens den juicer. Den er til gengæld lyn hurtigt at rengøre, da den ikke har en si og et traditionelt filtersystem. Det tager blot 1 minut. Du kan høre Mads Bo fortæller om maskinen og hvordan den rengøres lige her.

Hurom H320N slowjuicer

Hurom H320N er ifølge os den ultimative slowjuicer. Den er genial til dig, der juicer til hele familien eller godt kan lide at lave juicer til flere dage. Den har en stor beholder, der kan tage hele frugter og grøntsager og du kan således springe trinnet over med at skære/snitte dine grøntsager til mindre stykker. Når du har fyldt beholderen, så kan du lade den passe sig selv og du kan i stedet bruge tiden på at få ungerne i tøjet eller nyde en stille stund. Efter 2-3 minutter har du lækker, friskpresset juice. Men hvad så med rengøring? Rengøringen er også hurtigt overstået med rindende vand og den medfølgende børste. Hurom H320N har i modsætning til H100 et filtersystem, men på trods af dette, så er rengøring ingen sag - du se hvordan den rengøres her.


Vil du se forskellen på slowjuicer og centrifuge? Så se her.

Relaterede produkter