• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Cremet spinatsuppe
Suppe med spinat og kokosmælk

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Denne spinatsuppe med kokos og karry smager fuldstændig fortryllende.


Er man normalt for nærig til at presse juice af spinat, kan du nu drikke juicen med god samvittighed.


Du kan eksperimentere og evt. erstatte spinaten med brændenælder eller grønkål.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 3 store håndfulde spinat
  • ½ citron uden skræl
  • 2 æbler uden kernehus
  • 2 cm ingefær uden skræl
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk bouillon, gerne af mærket Herbamare
  • ½ dåse kokosmælk
  • 1 lille tsk karry
  • 3 dl vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Spinat, citron, æbler og ingefær presses i en saftpresser. Dette gøres nemmest ved at pakke spinaten mellem de 2 æbler. Når den super velsmagende juice er færdig, tømmer du pulpbeholderen – og evt. låget – i en skål. Fjern derefter større rester, som f.eks. æbleskræl.
  • Skræl løg og hvidløg og hak dem derefter i mindre stykker. Derefter svitses løgene i en gryde med karry, hvorefter der tilsættes pulprester fra juicen. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon. Lad suppen simre i ca. 5-7 minutter, hvorefter den blendes i en blender eller med en stavblender. Smages til med salt og peber.
  • Server evt. suppen med hjemmelavet fuldkorns hvidløgsflute.