Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Chris MacDonalds favorit quinoa

(38 stemmer)

Quinoa er en sand superstjerne, når det kommer til lækker og sund vegetarmad. Og så er det en af Chris MacDonalds favoritter.


En opskrift fra Go Green.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl hel quinoa
  • 5 dl vand
  • Ca. 500 g broccoli
  • 60 g mandler
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 dl grøntsagsboullion – gerne af mærket Herbamare
  • Saft fra ½ citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skyl quinoaen i koldt vand, og dryp den af og kog under låg ved svag varme i ca. 10 minutter til frøene åbner sig, og små ringe bliver synlige. Lad den trække 10 minutter.
  • Hak mandlerne groft på et skærebræt. Rist mandlerne på en tør pande ved middelvarme, indtil de er lysebrune. Hæld dem i en skål.
  • Hæld kokosfedt på panden, pres hvidløget ud på panden og kom karry på. Rør, mens karryen syder og bliver brændt af. Skær broccolistokken i små stave og blomsten i små buketter. Kom broccolien i panden sammen med bouillonen. Rør, mens den steger ca. 5 minutter. Hæld quinoa på panden og smag retten til med citronsaft, salt og peber.
  • PS. Denne opskrift kan varieres med stort set alle andre grøntsager og er en super god ret, hvis du skal ha' ryddet op i dine grøntsagsrester i køleskabet.

Tip

Quinoa er en fantastisk kilde til protein og er rig på B- og E-vitamin, jern og kalcium. Spis den så tit du kan slippe afsted med det. Den smager skønt både kold og varm.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud