• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Carbonit VARIO vandrenser, til montering under vasken

Vandrenser
Carbonit VARIO vandrenser, til montering under vasken
Vandrenser
Med vandrenseren fra Carbonit kan du let og billigt rense dit drikkevand, uden at drikkevandsfilteret fylder og skæmmer i køkkenet. Vandrenseren installeres let under vasken og fjerner 70% af pesticider, medicinrester og andre skadelige stoffer vi finder i vores drikkevand.

Det estimeres at vi finder pesticider og skadelige stoffer i 43% af vores drikkevand og fakta er, at vi de seneste år har lukket 100 vandboringer om å

Læs mere

ELLER
2.495,00 kr.
Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Det estimeres at vi finder pesticider og skadelige stoffer i 43% af vores drikkevand og fakta er, at vi de seneste år har lukket 100 vandboringer om året. At der kommer rent drikkevand ud af hanen hører desværre fortiden til, og siden myndighederne ikke har tænkt sig at gøre tilstrækkeligt ved denne problematik, er det vores eget ansvar at servere rent drikkevand for os selv og vores familie.

Effektiv vandrenser

Vandrenseren fra Carbonit benytter et aktivt kulfilter der produceres under streng kvalitetskontrol og alle filtre testes individuelt. Vandfiltret fjerner de skadelige stoffer, vi finder i vores drikkevand. Den specielle filterpatron benytter en internationalt patenteret proces (Carbonit® Monoblock) med yderst fine filterporer (type NFP Premium: <0,45 μm) og meget høj adsorptionsevne. Materialerne er BPA-fri.

Vandfilterets effektivitet er blevet bekræftet af en række uafhængige institutter i Tyskland og det er bevist, at drikkevandet renses for over 70% af pesticider, medicinrester, bakterier, mikroorganismer, svampe/gærsvampe, klor, kloroform, Lindan, DDT, Atrazin og over 60% af bly og kobber. 
Filteret renser ikke for flour og fjerner mindre mængder af kalk. 

Let installation og vedligeholdelse

Vandrenseren fra Carbonit bliver leveret med alt hvad du skal bruge, for selv at kunne installere den under vasken på den kolde vandtilførsel. Der følger slanger og fittings med, som passer til en standard-installation i danske hjem.

Vandrenseren bliver koblet på den kolde vandtilførsel under vasken, så du ikke har en stor maskine til at fylde og skæmme på køkkenbordet. Filtret skal kun skiftes hver 6. måned eller efter 5.000 liter, hvilket også gør det til en af de mest økonomiske vandrensere på markedet.

Vær opmærksom på, at når vandfiltret fra Carbonit nærmer sig de 5.000 liter reduceres vandgennemstrømningen. Dette er en indikation om, at filtret snart skal skiftes. 

Lækkert drikkevand

Ikke alene er drikkevandet fra Carbonit fri for skadelige stoffer, det fjerner også eventuel lugt og gør vandet super blødt og velsmagende. Når du først er vant til at drikke vand fra Carbonit, bliver flaskevand og ”almindeligt” postevand aldrig det samme igen.

Produktet indeholder

Vandrenser, vandfilter og monteringsguide (tysk vejledning i kassen - engelsk udgave KLIK HER). Det kan være nødvendigt at tilkøbe en ekstra fitting.

Artikler

Ja tak til rent drikkevand

Carbonit Vandrenser - FAQ

Det danske drikkevand er i fare

Forurening med sprøjtemiddel i grundvand er værre end frygtet

Produceret i
Tyskland
Produkttype
Vandrenser
Mål (BxLxH)
H:33cm B:10cm + 10 cm i hver side i toppen til fittings.
Garanti
2 år
Varenr.
4024875900346