• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Carbonit SANUNO vandrenser, bordmodel

Vandrenser
Carbonit SANUNO vandrenser, bordmodel
Vandrenser
Vandrenseren Sanuno fra Carbonit monteret direkte på dit køkkenbord eller i bryggerset.

Vandrenseren Sanuno fra Carbonit monteret direkte på dit køkkenbord eller bryggersbord. Denne Carbonit SANUNO vandrenser bordmodel er ideel til dig de

Læs mere

ELLER
1.295,00 kr.
Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Vandrenseren Sanuno fra Carbonit monteret direkte på dit køkkenbord eller bryggersbord. Denne Carbonit SANUNO vandrenser bordmodel er ideel til dig der ikke har plads under håndvasken eller bor til leje og ikke ønsker at tilkoble Vario-HP modellen på det kolde vand. Carbonit SANUNO kobles nemlig på din vandhane nemt og hurtigt.

Det estimeres at vi finder pesticider og skadelige stoffer i 43% af vores drikkevand og fakta er, at vi de seneste år har lukket 100 vandboringer om året. At der kommer rent drikkevand ud af hanen hører desværre fortiden til, og siden myndighederne ikke har tænkt sig at gøre tilstrækkeligt ved denne problematik, er det vores eget ansvar at servere rent drikkevand for os selv og vores familie.

Effektiv vandrenser

Vandrenseren fra Carbonit benytter et aktivt kulfilter der produceres under streng kvalitetskontrol og alle filtre testes individuelt. Vandfiltret fjerner de skadelige stoffer vi finder i vores drikkevand. Den specielle filterpatron benytter en internationalt patenteret proces (Carbonit® Monoblock) med yderst fine filterporer (type NFP Premium: <0,45 μm) og meget høj adsorptionsevne. Materialerne er BPA-fri.

Vandfilterets effektivitet er blevet bekræftet af en række uafhængige institutter i Tyskland og det er bevist at drikkevandet renses for over 99% af pesticider, medicinrester, bakterier, mikroorganismer, svampe/gærsvampe, klor, kloroform, Lindan, DDT, Atrazin og over 90% af bly og kobber. 
Filteret renser ikke for flour og fjerner mindre mængder af kalk.

Let installation og vedligeholdelse

Vandrenseren fra Carbonit bliver leveret med alt hvad du skal bruge og du har den hurtigt tilkoblet din vandhane.

Vandrenseren bliver koblet på din vandhane ved køkkenvasken eller i bryggerset. Filtret skal kun skiftes hver 6. måned eller efter 10.000 liter, hvilket også gør det til en af de mest økonomiske vandrensere på markedet.
Vær opmærksom på, at når vandfiltret fra Carbonit nærmer sig de 10.000 liter reduceres vandgennemstrømningen. Dette er en indikation om, at filtret snart skal skiftes. 

Lækkert drikkevand

Ikke alene er drikkevandet fra Carbonit fri for skadelige stoffer, det fjerner også eventuel lugt og gør vandet super blødt og velsmagende. Når du først er vant til at drikke vand fra Carbonit, bliver flaskevand og ”almindeligt” postevand aldrig det samme igen.

Produktet indeholder

Vandrenser, vandfilter og monteringsguide (tysk vejledning i kassen). Produktet kan ikke monteres på vandhaner med udtræksslanger.

Artikler

Ja tak til rent drikkevand

Carbonit Vandrenser - FAQ

Det danske drikkevand er i fare

Forurening med sprøjtemiddel i grundvand er værre end frygtet

Produceret i
Tyskland
Produkttype
Vandrenser
Varenr.
4024875900018