• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Witt by Kuvings slowjuicer

Denne slowjuicer fra Witt by Kuvings slowjuicer er håndværk i særklasse. Witt by Kuvings slowjuicer var den første maskine på markedet til at tage hele frugter og grøntsager. Det er intet mindre end en juicerevolution! Ikke noget med at skære til, bare skylle og så proppe i – men lad lige apparatet tygge lidt ad gangen!

Konkurrenter har længe forsøgt at efterligne Witt by Kuvings’ kvalitetsprodukter, men uden held. Witt by Kuvings er en juicemester – og kan med garanti få en juicemester frem i dig!

&nbsp

Godkendt af juicekongen

Juicekongen Mads Bo har anbefalet Kuving slowjuicer i mange år, da han mener, at de fremstiller nogle af de bedste slow juicere på markedet.

Mads Bo er begejstret fordi

- Maskinkvalitet er i top

- Kan tage hele frugter

- Nænsom presning

- God udnyttelse af frugt og grønt

Witt by Kuvings

Juicemaskiner – saftcentrifuger vs. slowjuicer

Witt by Kuvings er en slowjuicer, men måske har du også hørt om saftcentrifuger. Og hvad er egentlig forskellen? En saftcentrifuge trækker saft ud ved at slynge frugt og grønt rundt ved høje omdrejninger. Det er en proces, der desværre ilter juicen en lille smule, og det går ud over næringsstofferne. Men på den gode side er det en nem og hurtig måde at lave juice på. Til sammenligning er der saftpressere eller slowjuicer, som de også bliver kaldt, som kværner hele frugter og grøntsager og derigennem presser saften ud. Det er en langsom og nænsom proces, en slags koldpresning, der fint skiller saften fra pulpen, så du har den lækreste juice tilbage. Witt-slow juicer larmer ikke så meget, men fortvivl ej – motoren er imponerende stærk. Den æder praktisk talt alt! Du kan endda bruge den til at rydde op i dit køleskab og lave en slags ”oprydningsjuice”.

Slow juiceren lader juicen flyde ud ad én udgang, og pulpen skubbes ud af en anden. Og pulpen behøver ikke gå til spilde; den kan bruges i bagværk, supper eller omeletter.

Juice sensation, simpel sundhed

En klar fordel ved at ”juice langsomt” er, at juicen ikke bliver iltet nær så meget som ved saftcentrifugering. Det betyder, at vitaminer og mineraler bliver bedre bevaret – især fordi de ikke skulle skæres i skiver til at begynde med. Desuden undgår du med en Witt-slowjuicer, at juicen skummer og skiller, ligesom saftcentrifugeret juice kan gøre. Æblet ligger sig ikke på bunden, men bliver til en ensartet juicefornøjelse!

Sidst, men ikke mindst forlænges juicens holdbarhed. Den langsomt og nænsomt koldpressede juice kan nemlig holde sig op til tre dage i køleskabet, mens juice fra en saftcentrifuge kun kan holde sig én dag i køleskabet. Det er bedst at opbevare juicen i vakuumbeholdere, men det er endnu bedre – ja, faktisk langt bedre – bare at drikke den, mens den er frisk. For det er netop dét, der er Mads Bos yndlingskvalitet. Friskheden. Det er ikke forarbejdet, ikke kogt, ikke stegt – det er levende mad, når det er allerbedst. Og det er frem for alt simpelt og sundt.

Køb Witt by Kuvings-slowjuicer hos High on Life

Witt by Kuvings-slow juicer C9640, forhandles her på High on Life.
Kontakt os endelig, hvis du ikke finder svar på det du søger, her på siden.

Hos High on Life har vi tidligere anbefalet og forhandlet Witt by Kuvings B6100 og C9600 Slow juicere, det er også to rigtig gode juicere, men med forbedringerne og opgraderingerne C9640 har vi ikke længere B6100 og C9600 i sortiment.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud