• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Witt by Kuvings-slowjuicer – håndværk i særklasse

Mads Bo er begejstret. Megabegejstret. Witt by Kuvings fremstiller nemlig ifølge juicekongen ham selv nogle af de bedste slow juicere på markedet – juicemaskiner, han har anbefalet de sidste tre år. Witt by Kuvings var den første maskine på markedet til at tage hele frugter og grøntsager. Det er intet mindre end en juicerevolution! Ikke noget med at skære til, bare skylle og så proppe i – men lad lige apparatet tygge lidt ad gangen! Konkurrenter har længe forsøgt at efterligne Witt by Kuvings’ kvalitetsprodukter, men uden held. Witt by Kuvings er en juicemester – og kan med garanti få en juicemester frem i dig!

Witt by Kuvings

Juicemaskiner – saftcentrifuger vs. slowjuicer

Witt by Kuvings er en slowjuicer, men måske har du også hørt om saftcentrifuger. Og hvad er egentlig forskellen? En saftcentrifuge trækker saft ud ved at slynge frugt og grønt rundt ved høje omdrejninger. Det er en proces, der desværre ilter juicen en lille smule, og det går ud over næringsstofferne. Men på den gode side er det en nem og hurtig måde at lave juice på. Til sammenligning er der saftpressere eller slowjuicer, som de også bliver kaldt, som kværner hele frugter og grøntsager og derigennem presser saften ud. Det er en langsom og nænsom proces, en slags koldpresning, der fint skiller saften fra pulpen, så du har den lækreste og mest silkebløde juice tilbage. Witt-slow juicer larmer ikke så meget, men fortvivl ej – motoren er imponerende stærk. Den æder praktisk talt alt! Du kan endda bruge den til at rydde op i dit køleskab og lave en slags ”oprydningsjuice”. Slow juiceren lader juicen flyde ud ad én udgang, og pulpen skubbes ud af en anden. Og pulpen behøver ikke gå til spilde; den kan bruges i bagværk, supper eller omeletter.

Silkeblød sensation, simpel sundhed

En klar fordel ved at ”juice langsomt” er, at juicen ikke bliver iltet nær så meget som ved saftcentrifugering. Det betyder, at vitaminer og mineraler bliver bedre bevaret – især fordi de ikke skulle skæres i skiver til at begynde med. Desuden undgår du med en Witt-slowjuicer, at juicen skummer og skiller, ligesom saftcentrifugeret juice kan gøre. Æblet ligger sig ikke på bunden, men bliver til en silkeblød, ensartet juicefornøjelse!

Sidst, men ikke mindst forlænges juicens holdbarhed. Den langsomt og nænsomt koldpressede juice kan nemlig holde sig op til tre dage i køleskabet, mens juice fra en saftcentrifuge kun kan holde sig én dag i køleskabet. Det er bedst at opbevare juicen i vakuumbeholdere, men det er endnu bedre – ja, faktisk langt bedre – bare at drikke den, mens den er frisk. For det er netop dét, der er Mads Bos yndlingskvalitet. Friskheden. Det er ikke forarbejdet, ikke kogt, ikke stegt – det er levende mad, når det er allerbedst. Og det er frem for alt simpelt og sundt.

Få et Witt by Kuvings-slowjuicer tilbud hos High on Life

Witt by Kuvings-slow juicer kommer i mange forskellige modeller. Hos High on Life fører vi både de nyere og forbedrede C9640-modeller, men også modellen før C9600. Kig dig omkring her på siden, eller kontakt os, hvis du har brug for mere hjælp. Hos High on Life får vi juicerne til at flyde – vi presser frugt og grønt for et sjovere og sundere Danmark.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud