• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

VacuCraft er perfekte til at mindske madspild.
VacuCraft er en vakuumbeholder, der opbevarer dine madrester under vakuum. Dette gør at du forlænger holdbarheden, da aldringsprocessen af madvarerne sænkes eftersom der ikke er luft, der kan få det til at oxidere. Til hver beholder eller sæt medfølger der en pumpe, som bruges til at pumpe luften ud af beholderen.
VacuCraft er en plastisk boks, som fås i mange forskellige størrelser og former, den kan gå i opvaskeren og fryseren. Vakuumbeholderne er superlette at bruge: Sæt låget på og pump 3-4 gange eller til den lille gule boble, i ventilen, er suget ned. Når du er klar til at nyde maden i beholderen vipper du på ventilen så luften kan komme ind i beholderen igen, og låget kan løftes af. Hver vakuumbeholder er også udstyret med en lille og smart datoring i låget, så du kan huske hvor lang tid du har haft det stående. VacuCraft er fremstillet i BPA-frit plast med gummipakninger, som gør at låget lukker helt tæt. Beholderne er designet til at kunne stables for at optimere og udnytte alt pladsen i køleskabet eller køkkenskabet.

VacuCraft

VacuCraft plastbox er også rigtig god til brug til madpakken. Forbered frokosten i form af salat eller rester fra aftenen før og pump luften ud. Salaten er stadig frisk og sprød næste dag og resterne er stadig fyldt med smag. Vakuumbeholderne kan med fordel bruges til at lynmarinere i.

Der er beholdere til mange forskellige behov og VacuCraft kan købes i forskellige kombinationer, så du kan anskaffe dig lige dem du har brug for.
F.eks. kan du med Juicesættet presse op til 750 ml. lækker frisk juice i Juice Saveren og holde pulpen frisk i Pulpbeholderen, som du kan bruge til bagværk såsom gulerodsboller.
Den lille To Go beholder er super god til at have en let frokost eller nogle sunde snacks med på arbejde eller på farten. VacuCraft Kube-sæt er fantastisk til at opbevare resterne af salat og grønt som ikke blev snittet med i aftenens salat. Det aflange 2 i 1 sæt hjælper dig med at kunne lave dobbeltportion af aftensmaden og gemme den anden del til næste dag. Det kvadratiske 2 i 1 sæt er en smart kombination så du både har en beholder til madpakken og en til snacks gennem arbejdsdagen og bagefter kan de pakkes indeni hinanden, så de ikke fylder så meget i tasken. 

Har du spørgsmål til nogle af vores VacuCraft beholdere, er du velkommen til at skrive til os på mail info@highonlife.dk eller ringe på telefon 42 78 32 76 mandag til torsdag kl. 09.00 - 14.00 og fredag 09.00 - 13.00.

 

 

 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud