Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Sage

Sage by Heston Blumenthal laver et hav af forskellige maskiner til dit køkken. Det er produkter af god kvalitet og flot design. Heston Blumenthal er en verdenskendt kok som blandt andet har Michelin restaurant i London. Han har i samarbejde med Sage udviklet en række lækre maskiner til dit køkken. Jeg har testet både juicemaskine, blender og foodprocessor. Jeg er ovenud tilfreds med mine resultater i testsne og kan derfor varmt anbefale og stå indenfor de produkter du kan finde her på High on Lifes webshop. 

Sage

Sage The Boss To Go
Denne ego blender er rigtig god til lige at lave en smoothie på farten. Du blender direkte i den beholder som du drikker af, du skifter blot lige låget ud med et, hvor kniven ikke sidder i. Det er en let og praktisk måde at lave en lækker smoothie til dagen på ingen tid. Du kan købe ekstra beholdere sådan at, hvis I er flere der gerne vil have en smoothie med, så laver i bare hver jeres personlige smoothie. Det er da smart! 

Sage BJE 430 – The Nutri Juicer Cold
Med denne juicemaskine får du en super ren og klar juice. Der er et stor indføringsrør på 8,5 cm, som gør at den kan tage hele frugter og grøntsager. Det er en slidstærk maskine. Juicemaskinen har en ”Cold Spin” teknologi, hvilket gør at juicen bliver mindre end 1 grads varmepåvirket fra centrifugen. Den er nem at rengøre og der medfølger en hele 2 liters kande, som passer i køleskabslågen. 

Sage BJE 820 – The Nutri Juicer Pro
Her får du kongen over saftcentrifuger. Den er super stærk og har en 1500W motor, er super holdbar og robust. Selveste maskinens kabinet er i stål, hvilket gør, at det holder til lige dét mere end andre saftcentrifuger. Den bevarer helt op til 70 procent af næringsstofferne i den færdige juice, det er meget!

Udforsk
Tag et kig rundt i Sages produkter eller nogle af de andre produkter. Har du spørgsmål, som du ikke føler du kan finde svar på under produktinformationen, så er du altid velkommen til at sende os en mail på info@highonlife.dk eller ringe til os på 42 78 32 76, så hjælper vi glædeligt.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud