• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Philips

Jeg har arbejdet sammen med Philips i nogle år nu, det er den maskine jeg selv startede med at bruge da jeg begyndte at juice og havde prøvet mig lidt frem. Jeg fandt hurtigt ud af Philips’ HR1861 var en helt fantastisk model. Den er sidenhen blevet opgraderet og gjort endnu bedre til den model vi har på shoppen nu.

Det er en maskine jeg varmt kan anbefale og en maskine der holder i længden. Den er let at rengøre og det tager ingen tid.

Philips

Mange år på bagen

Philips er et kendt og udbredt brand som laver alt indenfor elektronik. Vi kender vel alle Philips, det er en hollandsk virksomhed, som er stiftet helt tilbage i 1891 – så det er en gammel virksomhed. De startede i glødelamper, men har gennemtiden udvidet deres viden og sortiment til en meget bred vifte indenfor elektronik. De har derfor også forsøgt sig med juicemaskiner. Jeg har testet dem og har udvalgt den jeg ville anbefale og kan stå indenfor. Juicemaskiner fra Philips er ”value for money”, du får en rigtig god maskine uden at betale for meget for den. 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud