• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Brød&Taylor

Med tanke og passion om at lave sund mad fra bunden blev Brød&Taylor grundlagt.

Brød&Taylor er et musthave i det ambitiøse køkken. Produkterne har til formål at gøre processerne i køkkenet til en simpel fornøjelse - uanset om det er hævning af brød eller dehydrering af mad. Du vil opleve, at produkterne fra Brød&Taylor egner sig til alle hjem, også lejligheder og mindre huse. Det ses i, at flere af produkterne også foldbare, så de fylder minimalt, når de ikke er i brug - det synes vi, er genialt. 

Brød&Taylor

Nem madlavning fra bunden

Madlavning fra bunden lyder oftest som en tidskrævende proces, som de færreste kaster sig over. Hos High on Life har vi nøje udvalgt produkter fra Brød&Taylor, da de gør madlavning fra bunden til en ren fornøjelse. Det er super simpelt, og det eneste du skal, er at indstille de ønskede tider og temperaturer, og så klarer Brød&Taylor retsen af arbejdet for dig til perfektion. 

Brød&Taylor til alle brødentusiaster 

Det kræver tålmodighed og præcision, når du skal lave det perfekte brød - særligt når det kommer til hævning af din dej. Optimalt skal hævning af en dej foregå under den korrekte temperatur, hvilket kan være udfordrende i hjemmet, hvor temperaturer kan varierer. Hævekassen Fra Brød&Taylor skaber et miljø med ensartet lavtemperaturvarme, så du kan opnå profesionelle resultater hver gang