Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Brændenældesuppe

(26 stemmer)

Brændenælde smager forbavsende neutralt.
Den indeholder 4 gange så meget calcium som letmælk og den kan virke lindrende på bl.a  led og gigtsmerter.
Er man ammende, stimulerer den også mælkeproduktionen.


Udfordringen ved brændenælden er, at det kan være en blandet fornøjelse at plukke og bruge den. Derfor er det en god idé, at 
plukke dem med handske. De "brænder" dog ikke mere når de er lavet til supper, juice eller smoothies.


Find flere opskrifter med ukrudt i min bog 'Super grønne juicer & smoothies'


 

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 3 store håndfulde brændenælder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær
  • 1 tsk bouillon (Herbamare)
  • 1 dl cachewnødder
  • 600 ml. vand

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser i ca. 5 minutter på din powerblender

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud