• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK
 • 120 dages returret

Super saftig bogpakke af Mads Bo

Opskriftsbog
Super saftig bogpakke af Mads Bo
Vær den første til at bedømme dette produkt
549 kr.

Pris som konfigureret: 549 kr.

På lager
Fri fragt

Vælg 4 ud af Mads Bos 7 bestsellere; High on Juice, High on Smoothies, Super Grønne Juicer & Smoothies, Verdens Grønneste Juicer & Smoothies, PowerBlending, Super Simpel Sundhed eller Flydende Magi - juicer og smoothies til børn.

Læs mere

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 549 kr.

 • Fragt 39,- Fri fragt fra 499,-
 • 120 dages returret
 • 42 78 32 76

  Produktinformation

  Er du ny ud i flydende vitaminbomber, kan du her søge viden og inspiration i Mads Bo's bestsellere. Kombiner frit 4 ud af Mads Bos i alt 7 opskriftsbøger.


  High on Juice

  Mads har givet sin bestseller High on Juice lidt ekstra kærlighed henover vinteren. 7 nye skønne opskrifter, nye kapitler og nye lækre billeder af alle opskrifter. High on Juice endnu mere saftig end nogensinde før. High on Juice er en letlæselig, humoristisk og logisk sag fyldt med lækre opskrifter samt tips og tricks til nem og velsmagende juice med masser af grøntsager. Den giver læseren en forståelse for hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.

  High on Smoothies

  High on Smoothies er til dig som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. Opskrifterne er fantastisk inspirerende og lokker dig til at drikke dine grøntsager på en sjov og velsmagende måde. Du får masser af næringsstoffer og direkte indsprøjtning af anti-oxidanter, vitaminer og mineraler, der sikrer dig et stabilt blodsukker, mental skarphed og et overlegent energioverskud. 

  Super Grønne Juicer & Smoothies

  Grønne juicer og smoothies er hamrende sunde for os, de smager fantastisk, og så er de hurtige og lette at lave. Har du læst Mads Bo’s bestsellere High on Juice eller High on Smoothies – og er du nu klar til næste skridt? Så lad Mads Bo vise dig, hvordan du i velsmagende stil, går et spadestik dybere. Super Grønne Juicer & Smoothies giver krudt på raketten i forhold til at komme i gang med at juice og blende. Bogen indeholder også opskrifter på både juicer og smoothies. Fælles for alle opskrifter er, at de indeholder store mængder grøntsager og ikke mindst ukrudt.

  Super Simpel Sundhed

  Mads Bo skærer i denne bog ind til benet af den sunde livsstil. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret. Syv års hårdt komprimeret viden og erfaring danner grundlaget for bogen, humor og logik er omdrejningspunktet. Mads Bo gør sundhed ultra-konkret, og hans budskab er både praktisk og letanvendelig. Bag i bogen er 25 lækre opskrifter, der tilberedes på få minutter og giver dig alt det du har brug for, inklusiv mental skarphed og et overlegent energioverskud.

  Flydende Magi - juicer og smoothies til børn

  I denne bog har Mads Bo givet den fuld gas i køkkenet og skabt sunde og magiske smagsoplevelser til børn og barnlige sjæle. Han har designet 34 opskrifter med ét for øje - at få børn til at drikke flydende solskin. Mange børn er ikke så vilde med at spise grøntsager som broccoli, rødbeder og spidskål, og det er her, friskpressede juicer og smoothies kommer ind i billedet. Som forælder har man ét skud i kammeret, så det gælder om at ramme rigtigt første gang. Tag børnenemed i køkkenet og lad kreativiteten få frit løb - de største successer opstår nemlig, når de får lov at trylle med. 

  Verdens Grønneste Juicer & Smoothies

  Verdens første bog med fokus udelukkende på 'grønne' opskrifter. Helt uden brug af sødende frugter.
  15 opskrifter på friskpressede juicer, 4 opskrifter på potente juiceshot, 4 opskrifter på lækker plantemælk og 12 opskrifter på bombastiske smoothies.
  Glæd dig til denne bog der er fyldt med saftig inspiration og motiverende vinkler til for alvor at få de grønne sager ind i dit liv og i din hverdag.

  PowerBlending

  Power Blending - Verdens hurtigste fastfood.
  Denne bog er helt UDEN juice og smoothies opskrifter. I stedet er der fokuseret på plantebaserede opskrifter lavet på en powerblender.
  Perfekt til dig der fx. har en Vitamix. Der er i alt 50 opskrifter i kategorier fra rygende varme supper, salat & tilbehør, plantemælk, dips & dressinger, mel, dej & bagværk, nøddesmør, virgin cocktails til is og desserter. Alle opskrifter er desuden markeret glutenfrie, vegetariske eller veganske så du nemt kan finde den rette for dig. Lige meget hvilken kostfilosofi du lever efter, er der noget for enhver smag i denne bog.

  OBS: Denne pakke ses som et pakke-tilbud og kan derfor ikke kobineres med andre tilbud og rabatter/koder.

  Specifikationer

  Produkttype
  Opskriftsbog

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Super saftig bogpakke af Mads Bo

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner