Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Super saftig bogpakke af Mads Bo

Opskriftsbog
Super saftig bogpakke af Mads Bo
Opskriftsbog

Alle Mads Bos bestsellere; High on Smoothies, Super Grønne Juicer & Smoothies og Super Simpel Sundhed og den nye Flydende Magi - juicer og smoothies til børn.

Læs mere

Super grønne juicer og smoothies af Mads Bo   +0,00 kr.
Super Simpel Sundhed af Mads Bo   +0,00 kr.
Flydende Magi - juicer og smoothies til børn   +0,00 kr.
High on Smoothies af Mads Bo   +0,00 kr.

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 599,00 kr.

Tilkøb
599,00 kr.

Pris som konfigureret: 599,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Er du ny ud i flydende vitaminbomber, kan du her søge viden og inspiration i Mads Bo's fire bestsellere.


Flydende Magi - juicer og smoothies til børn

I denne bog har Mads Bo givet den fuld gas i køkkenet og skabt sunde og magiske smagsoplevelser til børn og barnlige sjæle. Han har designet 34 opskrifter med ét for øje - at få børn til at drikke flydende solskin. Mange børn er ikke så vilde med at spise grøntsager som broccoli, rødbeder og spidskål, og det er her, friskpressede juicer og smoothies kommer ind i billedet. Som forælder har man ét skud i kammeret, så det gælder om at ramme rigtigt første gang. Tag børnenemed i køkkenet og lad kreativiteten få frit løb - de største successer opstår nemlig, når de får lov at trylle med. 

High on Smoothies

High on Smoothies er til dig som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. Opskrifterne er fantastisk inspirerende og lokker dig til at drikke dine grøntsager på en sjov og velsmagende måde. Du får masser af næringsstoffer og direkte indsprøjtning af anti-oxidanter, vitaminer og mineraler, der sikrer dig et stabilt blodsukker, mental skarphed og et overlegent energioverskud. 

Super Grønne Juicer & Smoothies

Grønne juicer og smoothies er hamrende sunde for os, de smager fantastisk, og så er de hurtige og lette at lave. Har du læst Mads Bo’s bestsellere High on Juice eller High on Smoothies – og er du nu klar til næste skridt? Så lad Mads Bo vise dig, hvordan du i velsmagende stil, går et spadestik dybere. Super Grønne Juicer & Smoothies giver krudt på raketten i forhold til at komme i gang med at juice og blende. Bogen indeholder også opskrifter på både juicer og smoothies. Fælles for alle opskrifter er, at de indeholder store mængder grøntsager og ikke mindst ukrudt.

Super Simpel Sundhed

Mads Bo skærer i denne bog ind til benet af den sunde livsstil. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret. Syv års hårdt komprimeret viden og erfaring danner grundlaget for bogen, humor og logik er omdrejningspunktet. Mads Bo gør sundhed ultra-konkret, og hans budskab er både praktisk og letanvendelig. Bag i bogen er 25 lækre opskrifter, der tilberedes på få minutter og giver dig alt det du har brug for, inklusiv mental skarphed og et overlegent energioverskud.

OBS: Denne pakke ses som et pakke-tilbud og kan derfor ikke kobineres med andre tilbud og rabatter/koder.

Produkttype
Opskriftsbog

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud