• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Blomkålscreme med ramsløg
Creme med cashewnødder og ramsløg

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

De vilde spiselige planter kan bruges i maden, på mange forskellige måder. Her er der brugt ramsløg i en pastacreme. På billedet er den serveret oven på pasta af rå squash, der er lavet på en Spiralizer. Den kan serveres på mange forskellige ting, det er blot dig og din fantasi som sætter grænsen.
Portioner: 4 Personer
Sværhedsgrad: Mellem

Ingredienser

  • 350 g blomkål
  • 125 g cashewnødder
  • 50 g ramsløgblade
  • 1 ½ dl usødet plantedrik el kogevandet fra blomkålen.
  • 1 ½ - 2 spsk citronsaft
  • 1 ½ tsk uraffineret salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Sæt cashewnødderne i blød i kogende varmt vand. Lad dem stå i vandet i en times tid. Hæld derefter de udblødte cashewnødder over i en sigte og skyl dem grundigt. Rens blomkålen og bræk den i mindre stykker. Kog nu blomkålen i letsaltet vand til den er mør og gennemkogt. Hæld vandet fra den kogte blomkål og gem det til evt at justere konsistensen på cremen til sidst. Skyl ramsløgbladene grundigt. Kom nu alle ingredienserne i en blender og blend til konsistensen er cremet og glat. Smag evt. cremen til med salt, peber og citronsaft.
  • Servér cremen til rå squash pasta eller en anden form for pasta.