• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vi har fundet vores top 10 julegave ideer frem til dig. Gaverne som vi mener vil passe perfekt ind i enhver grøn livsstil. Brug listen som inspiration til din egne julegaveønsker eller som idé til, hvad du kan glæde andre med. Er du på udkig efter en julegave til ham, så finder du de bedste ideer til den bevidste mand. Er det en julegave til hende, så har vi alt du skal bruge. 

De 10 bedste julegaver til den grønne livsstil

1. Glæd med Verdens bedste Vitamix

Som Mads Bo siger - og mange af vores kunder igen, igen giver ham ret i: Der er et liv før og efter Vitamix. Blenderen er den ultimative genvej til at få flere planter ind i hverdagen via smoothie, suppe, grønne retter og sunde desserter. Så slå gavebudgettet sammen og giv hinanden en køkkenhjælper, som vil tjene jer trofast de næste 10-20 år. Læs om Vitamix her.


2. Årets julegavehit: Juicemaskine fra Hurom

Det her er ikke kun en gave til dig selv eller din partner. Det er en gave til hele familien. Friskpresset juice er direkte udlevering af vitaminer og mineraler - og så er den så Super Simpel, at også børn kan betjene og rengøre den. Læs om vores ynglingsjuicer her.


3. Overrask med høkasse fra EcoInvent

Her får du den originale gave til alle som holder at hjemmelavet mad, hvor det gerne må være nemt og praktisk. Du skal blot have din ret op at koge, hvorefter den passer sig selv og bliver færdig i høkassen. Nærende, tidsbesparende og endda klimavenligt. Læs om EcoInvent her


4. Imponer med knive fra Mayabi

Knivene, der giver dig lyst til at lave mad dagen lang. Man har eksempelvis ikke prøvet at snitte et spidskål med glæde, før man har prøvet denne japanske Nakiri kniv. Se de lækre knive og find og et attratitv knivsæt  her hos Zwilling


5. Bliv populær med juicesaver fra Zwilling

Enhver juiceentusiast vil ELSKE en god juicesaver, så juice kan holde sig frisk natten over i køleskabet. Findes i to størrelser - husk at vacum pumpen skal bestilles seperat. Se dem her hos Zwilling.


6. Inspirer med en god sundhedsbog

Perfekt som værtindegave, pakkespil eller til dem, der har brug for, på egen hånd, at udforske det grønne liv. Se blandt andet Mads Bos mange bøger med juice og smoothie opskrifter. Se alle bøger her.


7. Få succes med de Buyer

Dette er gaven til alle som sætter pris på godt køkkengrej. Med en de Buyer pande giver du en personlig gave, som vil holde resten af livet. Køkkengrej fra de Buyer er produceret i Frankrig og er håndværk i verdensklasse - en sikker vinder under træet. Læs om de Buyer her


8. Forkæl med saunatæppe fra GoodFlow

Den ultimative forkælelsesgave må være et saunatæppe, der gør det muligt at tage welnessbehandling i hjemmet. Se saunatæppet her.


9. 
Giv luksus med Bettes Skincare hudpleje

Huden er kroppens største organ og optager alt det, du smører på den. Med andre ord, giver det god mening kun at smøre det på huden, som du gerne vil spise. Bettes Skincare er en hel naturlig hudplejeserie, som er super simpel at bruge. Se produkterne her.


10. Læg velvære fra Smith og Køster under juletræet

Naturlig kropspleje som nærer din hud og dine sanser. Find alt fra bodyscrub, håndsæber, badebomber og fodbadesalt. Se hele udvalget her.

Find et hav af gode gave ideer i alle prisklasser her.

Relaterede produkter