• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Da Mads Bo udviklede ENERGY by High on Life var det i frustration over de litervis af energidrikke, der i stigende grad bliver hældt indenbords hos voksne, men også helt unge mennesker. Derfor gik han i gang med at udvikle et alternativ, som ikke suger livskraften ud af kroppen. Et alternativ, der ville sikre, at det ikke længere er nødvendigt at række ud efter kaffe, slik og energidrikke, når energien er lav.

 

En naturlig energikilde

Det kom der ENERGY ud af – et 100% økologisk energitilskud i pulverform, som nemt og enkelt kan røres op i vand og drikkes. Pulveret er sammensat af 15 nøje udvalgte naturlige ingredienser. Find blandt andet hyben, panax ginseng, gurkemeje og ingefær, som hver især er fantastiske og tilsammen er vidunderlige.

 

Energigivende urter

Panax ginseng og Schisandra chinensis er urter, der har været brugt i østen i hundredvis af år. I ENERGY fungerer de som et perfekt makkerpar – for hvor Panax giver en følelse af mere energi og øger kroppens modstand over for stress, så bidrager Schisandra med at genfinde den fysisk og mentale velvære efter en travl periode. Så du får både omsorg og energi i én og samme skefuld.


ENERGY – meget mere end energi

Vender du bøtten rundt og læser ingredienslisten kan du se at ENERGY også indeholder hybenpulver.
Mange har glæde af at spise hybenpulver dagligt, f.eks. som drys på morgenmaden, for at øge det fysiske velbefindende. Hyben er almenkendt til at hjælpe med at opretholde sunde og fleksible led. Men hybenpulver er også en fantastisk kilde til vitaminer og mineraler, der samtidig understøtter kroppens immunsystem.

 

Pimp din smoothie

ENERGY er perfekt til at pimpe din smoothie, for med en enkel teskefuld kan du få endnu mere ud af den mundfuld, du allerede har tænkt dig at indtage. Det kalder vi genial smoothieoptimering. Har du lyst til at eksperimentere mere med at pimpe din smoothies, kan du få gode tips her.

 

Smoothie boost eller sundhedsdrik

Der er mange forskellige måder, du kan bruge kosttilskuddet ENERGY. Put 1 teske i din smoothie, rør den op i lidt juice eller gå med den helt simple: at røre det op i vand. Er du ikke så meget til det flydende, kan du drysse det over din skyr eller røre det i din havregrød. Eller du kunne prøve disse lækre ENERGY dadelkugler.

 

10 tips til mere energi

Kosttilskud kan være dejlige, når vi har brug for dem, men vigtigst er en sund og varieret kost. Og husk også på Mads Bo gyldne regel ’Energi er ikke noget, vi har – det er noget, vi skaber’. ENERGY kan bruges i perioder, hvor du har brug for et ekstra gear. Men er du kronisk træt og tung, skal du finde årsagen. Her finder du '10 naturlige smutveje' til mere energi og et stort interview med læge Pia Norup, som har skrevet bogen ’Aldrig mere træt’.

 

Læs mere om hvordan du bruger vores kosttilskud her.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost

Relaterede produkter