• Fragt kun 29 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Aldrig Mere Træt af Pia Norup

Opskriftsbog
Aldrig Mere Træt af Pia Norup
Opskriftsbog

Læge Pia Norup har gjort det igen. Skrevet en fantastisk, simpel og smuk bog omkring emnet energi.
Udover at være et fantastisk og topinspirerende menneske, har Pia med sin baggrund i Funktionel Medicin fuldstændig styr på sit penalhus, når det kommer til biokemi og kroppens måde at fungere på. -Endnu bedre; hun tager sin egen medicin!
Pias nye bog falder på et tørt sted og jeg er personligt meget begejstret for bogen!

Fem stjerner herfra ⭐ - Mads Bo

Aldrig før har så mange følt sig trætte og udmattede. MITO-kosten, der kombinerer det bedste fra middelhavskost og KETO-kost, sætter gang i alle kropp

Læs mere

Pris: 299,00 kr.

Specialpris 229,00 kr.

SPAR: 70.00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Aldrig før har så mange følt sig trætte og udmattede. MITO-kosten, der kombinerer det bedste fra middelhavskost og KETO-kost, sætter gang i alle kroppens små energiceller og giver en masse kræfter, man ikke anede, man havde. Både fysisk og mentalt.

En moderne hverdag med arbejde og familieliv rummer masser af ting, der skal gøres, som dræner os for energi og i perioder kan efterlade os med en følelse af total udmattelse eller ligefrem udbrændthed. Løsningen er ikke sort kaffe. Vil du din træthed til livs, skal du finde ind til årsagerne – og erstatte alt det, der udmatter dig, med energiskabende ting.

Og det kan sagtens lade sig gøre, lover min god ven, Pia Norup, som er læge og Functional Medicine Practitioner. Hun opsøges dagligt af patienter, som på tværs af sygdomme har det til fælles, at de føler sig hæmmet i at leve det liv, de ønsker, fordi de er for trætte.

I Aldrig mere træt hjælper hun læseren med at identificere, hvor lige præcis din træthed kommer fra. Og så har hun en plan, der fyrer op under den energi, vi alle har så hårdt brug for. Bl.a. introducerer hun os for vores vigtigste og dybt fascinerende medspillere, mitokondrierne. Det er cellernes mikroskopiske kraftværker, som giver kroppen energi og styrke, og dem kan vi skrue op for, hvis vi ved hvordan.

Maden spiller en afgørende rolle for mitokondrierne, og derfor lancerer bogen den såkaldte MITO-kost. Der er tale om en overvejende grøn antiinflammatorisk måde at spise på med få kulhydrater og masser af fedtstoffer af høj kvalitet. Bogen rummer en komplet kostplan til fire uger med de lækreste opskrifter, spækket med næring til at løfte energiniveauet.

Desuden kommer den rundt om små og store livsstilsvalg, der påvirker ens energi: Naturligvis søvn og døgnrytme, men også motion og bevægelse, sociale vaner, arbejdsvaner og selvomsorg. De mange gode råd er til at overkomme - også når du er træt.

MITO-kosten kombinerer det bedste fra middelhavskosten og KETO-kosten. Retterne i bogen er sammensat, så de sætter mere gang i alle kroppens små energiceller, de såkaldte mitokondrier, og fylder dig med nye kræfter, både fysisk og mentalt.

Bogen indeholder:

 • Komplet energiplan til 4 uger
 • 53 opskrifter på nem MITO-mad, der lader dig op
 • Træthedsdetektiven: Find dine energityve - og stop dem
 • Guide til selvomsorg: Få det bedre ude at forcere
 • 5 fortællinger: Sådan vandt vi over trætheden

Pia Norup er en af mine rigtig gode venner, hun er bland andet kendt fra TV2-programmet Kan man spise sig rask? Tidligere på året havde jeg fornøjelsen af at få en god og behagelig snak med Pia. Se interviet om energi her.

Produkttype
Opskriftsbog
Varenr.
9788740064780

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud