Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Greens & Oil by High on Life - Ø

Greens & Oil by High on Life - Ø

1 Greens og 1 Oil by High on Life for 350 kr.
Eller køb 2 stk. Greens by High on Life eller 2 stk. Oil by High on Life for 350 kr.

Vælg selv din kombination.
Vælg din kombination herunder. Der kan dog maks sendes 4 olier på en ordre, for at sikrer at de er pakket og beskyttet ordenligt.

GREENS BY HIGH ON LIFE - Ø Kosttilskud udvilket af Mads Bo. Greens by High on Life er et kosttilskud, jeg stolt kan fortælle, at jeg selv har ud

Læs mere

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 350,00 kr.

350,00 kr.

Pris som konfigureret: 350,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

GREENS BY HIGH ON LIFE - Ø

Kosttilskud udvilket af Mads Bo.

Greens by High on Life er et kosttilskud, jeg stolt kan fortælle, at jeg selv har udviklet. 

Det grønne pulver du finder i ’Greens by High on Life’, består af nænsomt frysetørret, økologiske græssorter som hvedegræs, byggræs og spirulina. 
Forskellige græssorter blandet med næringsrige planter, som findes både over og under havoverfladen. Det betyder, at du finder langt flere næringsstoffer i disse greens og at slutproduktet er meget mere koncentreret, end det almindelige ’tørrede’ hvedegræs.

De fleste ’græstilskud’ – også kaldet greens - er nemlig blot tørret og pulveriseret græs, der er produceret ved at anvende høje temperaturer, hvilket går ud over næringsindholdet. 

Forbedret smag, duft og konsistens

Slut 2019 er vores populære Greens blevet endnu bedre.
Vi har forbedret smag, duft og konsistens til version 2.0. Ved at anvende kultiveret* og sprøjtetørret spirulina og chlorella, samt udelade lucernespirer er det lykkedes at skabe en forbedret og mildere smag. Ved at bytte mynten ud med pebermynte er duften og smagen også blevet mere frisk, samtidig med at pulveret er blevet væsentlig lettere at røre op i vand og juice

*(Kultiveret – dyrket i kildevand – lukket miljø uden tungmetaller.)

Ingredienser:
Økologisk hvedegræs
Økologisk byggræs
Økologisk chlorella
Økologisk spirulina
Økologisk brændenælde
Økologisk grønkål
Økologisk pebermynte

Opbevares tørt og køligt og uden direkte sollys.
En bøtte indeholder 200 gr.

Vi er faktisk kommet så godt i mål med smag og konsistens, at mit bud er, at langt de fleste fremadrettet blot vil indtage Greens oprørt i vand. Det betyder med andre ord, at dem som ikke brød sig om at drikke Greens rent i vand, nu formentligt godt ville kunne lide det. Det er trods alt noget lettere end at skal have produceret en grøn juice eller smoothie hver morgen!

Lettere at blande op

Det har altid været lidt bøvlet at blande op i vand og juice. Det er ovre nu, hvor plantedelene er langt mere findelte, så det hverken klumper eller føles lidt grov i munden når vi drikker Greens. Endnu en lille ting det gør, at det bliver lidt lettere at få sit daglige skud Greens.   

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

I High on Life har vi kun produkter af højeste kvalitet. Lige som ’Oil by High on Life’ har vi med vores ’Greens’ valgt de bedste ingredienser for at sikre den maksimale effekt. Clorella har brudt cellevæg for at sikre optimal optagelse. Hvedegræs og byggræs er eksempelvis fra New Zealand (dyrket i mineralrig jord) og alt er selvfølgelig testet for tungmetaller, pesticider, svampesporer og andre kontamineringer.

Dosering:

Anbefalet daglig dosis er 2-4 tsk. (3-6 gram). Indtages oprørt i vand, juice eller smoothies. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. 
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Produktet bør opbevares uden for sma børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med sundhedsrådgiver eller læge anvendes af gravide eller børn under 1 år. 
Kosttilskud bør ikke erstatte sund og varieret kost.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi 1314 Kj. / 314 Kcal.
Protein 34 g.
Kulhydrat 22 g.
Fedt 3,8 g.
Fibre 28 g.

OIL BY HIGH ON LIFE - Ø

Kvalitetsolie by Mads Bo, der kan lidt mere…

I årevis har folk spurgt mig hvilken olie der var bedst til juice og smoothies og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere, opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset.

Sammen med et super kompetent team af biomedicinere og ernæringseksperter for ikke at tale om en producent hvor lave pressetemperature er alfa omga er det nu en realitet.

Anbefalet som kosttilskud - Optimal optagelse af det, du kommer den på - Lang holdbarhed 12 uger efter åbning - God for dig, der har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen.

Anbefalet som kosttilskud - økologisk og skånsomt koldpresset olie af Mads Bo

Olien er intet mindre end genial, til dig har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen.
Den er ligeledes udviklet til dig, der ønsker at blive bedre til at stresse af eller blot opleve mere mentalt og fysisk velvære. Olien understøtter et velfungerende fordøjelsessystem og effektiviserer kroppens reaktionsmønster og opretholder sunde og fleksible led. Og grundet den utrolig lave pressetemperatur er holdbarheden ekstra lang. Faktisk dobbelt så lang som de fleste olier på markedet.

Så udover at skabe en olie der legende let kan opløses i juice og smoothie har det lagt mig på sinde at den skulle kunne opfylde de flestes behov for essentielle fedtsyrer. Derfor har jeg sammensat den af alt det bedste, 

Hørfrøolie
Hampeolie
Rapsolie
Hybenkerneolie
Appelsinskalolie
Citronmelisse
Lecithin fra solsikke
Rosmarin

De rette virkestoffer

En kombination der sikrer optimal optagelse af det du kommer den på eller i. Rosmarin bidrager til bedre fedtstof omsætning og understøtter lever og galdeblære. Hørfrø bidrager til et velfungerende fordøjelsessystem og hampefrø understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaktionsmønster. Hyben bidrager til opretholdelse af sunde og fleksible led. Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og mentalt og fysisk velvære. Olierne fra appelsinskallen virker afslappende og hjælper dig med at stresse af.

Grundlæggende findes der to essentielle fedtsyrer, nemlig omega 3 alfalinolensyre og omega 6 linolsyre. Grunden til at de er essentielle, altså livsvigtige, er fordi vi ikke selv kan danne dem. Vi skal have dem tilført udefra – hver dag! Og ud fra disse to fedtsyrer, kan kroppen selv danne de andre nødvendige fedtsyrer. 

Som du måske kan fornemme, er fedtstoffer vigtige for utallige processer i kroppen: Hormonbalance, optagelse af fedtopløselige vitaminer, aktivitet i cellerne (heriblandt stofskiftet), hjernefunktion, dit immunforsvar, humør og meget andet. Faktisk består en stor del af hjernes vægt af fedtsyrer, så husk det næste gang du vælger olie, for kvaliteten, af de olier du vælger, er altafgørende! Biologisk set kan vi leve med tør hud, men vi kan ikke leve med en tør lever eller hjerne. Når sportsfolk indtager essentielle fedtsyrer, i afbalancerede og rigtige mængder, forøges deres præstationsevne i både styrke og udholdenhed. De kommer sig hurtigere efter udmattelse, fordi bedring kræver ilt og de essentielle fedtsyrer forøger kroppens evne til at omsætte ilt. 

Se video: Hvorfor skal du komme olie i din juice og smoothie

Styrk dit helbred

Kombinationen af olien sikrer ligeledes optimal optagelse af alle de fedtopløselige stoffer, du kommer den i eller på. Kom f.eks. gerne olien i dine juicer, smoothies eller salat. Ydermere er den efter min mening utrolig velsmagende.

Du kan læse meget mere om de enkelte ingredienser og deres virkning i temaet: Kvalitetsolie by High on Life.

Praktisk:

 • Den anbefalede dagsdosis er 2 spsk. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
 • Du kan drikke det rent eller blande det i dine friskpressede juicer, smoothies eller på salater.
 • Oil by High on Life er 100% plantebaseret. 
 • Olien skal opbevares mørkt og køligt. 
 • Olien må under ingen omstændigheder opvarmes, f.eks. i forbindelse med madlavning. 
 • Holdbarhed efter åbning: 12 uger
 • 100 % økologisk produceret i Skanderborg. 
 • Kosttilskud bør ikke erstatte sund og varieret kost.
 • Indhold 500 ml

Næringsindhold pr. 100 gram: 

 • Energi 3702 Kj. / 900 Kcal.
 • Fedt 100 g
 • - heraf mættede fedtsyrer 9,3g
 • - enkeltumættede fedtsyrer 26g.
 • - flerumættede fedtsyrer 60 g.
 • Protein 0 g. 
 • Kulhydrat 0 g.
 • Kostfibre 0 g.

OBS: Dette er et tilbud og kan derfor ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og koder.

Produceret i
Danmark

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud