• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Her får du gode ideer til sund(ere) alternativer på julesnacks. Hermed mener vi ikke at vores julesnacks er slankende, men de nærer med garanti kroppen, fordi de er lavet af ægte mad. Nærende mad tilfredsstiller sanserne og slår man nærværet vil man heller ikke tømmer slikfadet (som ellers er en højrisiko med præfabrikeret og langtidsholdbart juleslik).  


10 sund(ere) julelækkerier

Hjemmelavet marcipan

Mandler og honning. Intet andet. Kan bruges i hjemmelavet konfekt, kager og hvad du har lyst til. Find opskriften på hjemmelavet marcipan her


Hjemmelavet nougat

Man har muligvis ikke smagt god nougat, før man har smagt en hjemmelavet nougat af ristede hasselnødder. Og så er det tilmed let at lave. Vores hjemmelavet nougat kræver blot 3 ingredienser og en god blender, og så har du nougat til at spise ren eller til at lave hjemmelavet konfekt eller marcipanbrød. Find opskrift på hjemmelavet nougat her.

Rocky road

En Super Simpel snack, som giver dig mulighed for at tilføje lige dét, du ønsker - du skal blot smelte chokolade og tilføje dine yndlingsingredienser. Se Rocky Road opskrift her.


Dadel-snack med peanuts

Lukker du øjnene, får du tankerne hen på en Snickers - men i en væsentlig sundere udgave. Find den her.


Mandel-mums

En klassisk snack, som fungerer hele året rundt. Kombinationen af fedt og kanel holder styr på blodsukkeret, så du kan bevare dit energiniveau. Se den her


Bliss Balls

Vi har ladet os inspirere af de klassiske havregrynskugler, men med et sundere twist. Du kan krydre og pynte dem lige som du har lyst til. Find opskriften her.


Julemuffins

En luftig muffin, som sidder lige i 'juleskabet'. Helt uden raffineret sukker og hvedemel. Find opskriften her.


Julevafler

Vafler er geniale, fordi du nemt kan gemme lidt ekstra grøntsager i dem. Disse julevafler indeholder f.eks. blomkålsris og ingen vil opdage det. Find opskriften på julevafler her.


No. 1 Christamas smoothie

Silkeblød julesmoothie der sender tankerne og smagsløgene på juleferie. Perfekt indslag på en sulten eftermiddag eller det søde indslag til en julebrunch. Find opskriften her.


Krydret hvid gløg

Opskriften på hvid gløg er uden alkohol og kan nydes af hele familien. Ønsker du at spice den op, er rom et godt valg. Find opskriften på hvid gløg

Du kan finde flere julelækkerier her.